ANKARA / YENİMAHALLE - ŞEHİT MEHMET ÇETİN ORTAOKULU

Okulumuz eTwinning Kalite Etiketi İle Ödüllendirildi

Okulumuz eTwinning Okulu olmaya ve Avrupa/ Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

2009 Yılından itibaren Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün bünyesinde  kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülmekte olan eTwinning Faaliyeti, Avrupa'da okulların internet ortamında proje ortaklıkları kurması, öğretmen eğitiminin yaygınlaştırılması, öğretmenler arası yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin paylaşılması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amaçlarını taşımaktadır.

Bu kapsamda okulumuz eTwinning Okulu olmaya ve Avrupa/Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu Ailesi olarak; 21. yüzyıl becerileriyle donanmış, kültürüne, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, üreten, çalışkan, dürüst bireyler olarak yetiştirme gayretinden dolayı okulumuz öğretmenlerine ve birlikte yürüdüğü öğrencilerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 12.12.2022 - Güncelleme: 12.12.2022 11:10 - Görüntülenme: 214