ANKARA / YENİMAHALLE - ŞEHİT MEHMET ÇETİN ORTAOKULU

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz bahçesinde kutlandı. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra velilerimiz de kutlama törenine ilgi gösterdi. Okulumuzun bahçesinde yapılan kutlama törenlerinde öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler okundu

Ekm

13 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ankara'nın başkent olarak kabul edilişinin 98. yılını, okulumuzda coşkuyla kutladık. Başkent olmanın ötesinde, yaşadığımız şehir olarak gönlümüzde yer eden Ankara'yı bir kez daha sevgi ve saygıyla selamladık.

Tem

Okulumuz Yeni Nesil Öğretmenler Odası açılışına Kaymakamımız Sayın Selda DURAL, Destek Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın İsmail ÇOLAK, Mali Hizmetler Daire Başkanımız Sayın Cahit Şahin, Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Sayın Abdulkadir AYDOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Soydan Tefik KARAHAN katıldılar.

May

Proje ortağı olduğumuz  Hocus Pocus SCOPUS eTwinning projemiz kapsamında  4 farklı okuldan öğrenciler geleneksel yemek ve turistik yerlerin tanıtımlarından  oluşan bir e-kitap hazırladı.

May

Proje ortağı olduğumuz  Hocus Pocus SCOPUS eTwinning projemiz kapsamında okulumuz 6/ C sınıfı öğrencileri e-dergi çalışmamız için içerik geliştirdiler.

May

Proje ortağı olduğumuz  Hocus Pocus SCOPUS eTwinning projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri, 4 farklı ülkeden öğrencilerle buluştu.Öğrenciler ülkelerine ait yöresel yemekleri ve turistik bir bölgeyi tanıtan sunumlar yaptılar.6/C Sınıfından görev alan Zeynep ve Yusuf Efe arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

May

Koordinatörlüğünü yaptığımız Hocus Pocus SCOPUS eTwinning projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri, 4 farklı ülkeden öğrencilerle buluştu. Ted Bodrum Koleji İngilizce Öğretmeni Parvana Zeynalova'nın yapmış olduğu eGüvenlik konulu çalışmaya katılan öğrencilerimiz farklı ülkelerden proje arkadaşlarıyla yabancı dil pratiği yapma imkanına erişti.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel Günaydın Doğan'ın  ortağı olduğu Hocus Pocus SCOPUS adlı eTwinning projemizin logo ve poster seçimleri yapıldı

-Logo seçiminde tasarımı en çok oy alan İzmir Seferihisar Muharrem Gülpınar Ortaokul öğretmeni Bahriye Kaya ve öğrencilerini,

-Poster seçiminde tasarımı en çok oy alan Ted Bodrum Koleji öğretmeni Parvana Zeynalova ve öğrencilerini tebrik ederiz

May

Proje ortağı olduğumuz  Hocus Pocus SCOPUS eTwinning projemiz kapsamında  4 farklı ülkeden öğrenciler ve öğretmenler İngilizce bir e-dergi hazırladılar

May

23 Nisan Olsun ,Kalpler Sevgiyle Dolsun eTwinning Projemiz Kapsamında Proje ortak okullarımız ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çoçuk Bayramızı coşkuyla kutladık

May

23 Nisan Olsun ,Kalpler Sevgiyle Dolsun eTwinning Projemiz Kapsamında9 Mayıs eTwinning gününü coşkuyla Öğrenci Proje değerlendirme webinarında kutladık.Kahoot aracı ile 23 Nisan Konulu bilgi yarışması düzenlendi.

May

23 Nisan Olsun ,Kalpler Sevgiyle Dolsun eTwinning Projemiz Kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmeni  Melike Sevinç  eğitmenliğinde düzenlenen   webinarda  hem velilerimiz hem öğrencilerimiz Güvenli İnternet  konusunda bilgilendirildi.

May

23 Nisan Olsun ,Kalpler Sevgiyle Dolsun eTwinning Projemiz Kapsamında Proje ortak okullarımız Dünya Çoçuklarını canlandırdılar.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk bayramını coşkuyla kutladık.

May

23 Nisan Olsun ,Kalpler Sevgiyle Dolsun eTwinning Projemiz Kapsamında Proje ortak okullarımız tarafından oluşturulan 23 Nisan Konulu resim sergimiz

Nis

Hayalimdeki matematik okulu e twinning projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Sevim Sinem aydes ve Sibel Günaydın bir webinarda biraraya gelerek çocuklardaki 23 Nisan coşkusuna ortak oldular. Hayalimdeki matematik okulu projesinin 10 okulundan biri olan Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu ile okul koreografisi hazırlayan Sevim Sinem Aydeş, pandemi de olsa bu coşkuyu evlerden yaşıyor da olsak, çocukların kalbi her zaman bu eşsiz bayramın nesesiyle dolup taşımalı ifadelerine yer verdi. Webinara konuk öğretmen olarak katılan Sibel Günaydın Öğretmenimizin de 23 Nisan olsun kalpler sevgiyle dolsun isminde bir e twinning projesi bulunmaktadır.