ANKARA / YENİMAHALLE - ŞEHİT MEHMET ÇETİN ORTAOKULU

Mrt

18 Mart Çanakkle Zaferi ve Şehitleri anma Günü Dolayısı ile okulumzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Okulmuz 8. Sınıf öğrencileri ile Lise tanıtımları kapsamında Yenimahalle Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Okulu gezen öğrencilerimiz okul yetkilileri tarafından okul hakkında bilgilendirildi.

Ara

27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin yıldönümü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ara

28. Bölge Okulları olarak düzenlenen Cumhurietimizin 100. Yılı konulu ortak sergiye öğrencilerimizin eserleriyle katılım sağladı.

Ara

Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Neşe ÖZDEMİR tarafından öğrencilerimize temel ilkyardım eğitimi verildi.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencileri Aselsan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Ziyaret Ettiler

Kas

Okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu olarak öğrenci, öğretmen, ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutladık.

Ekm

13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği programla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile deprem ve tahliye tatbikatımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Eyl

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ' in kutlu doğumları dolayısı ile okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı etkinlikte buluştuk.

Eyl

Okulmuz öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve 15 Temmuz Şehitler Anıtını zirate etti

Ara

Okulumuz matematik öğretmeni bakanlığımız tarafından başlatılan "Matematik Seferberliği"ne katkı sunmak amacıyla yapılan matematik odaklı eTwinning Çalıştayına katıldı.  Çalıştay,  eTwinning faaliyeti kapsamında kalite etiketi almaya hak kazanarak projeleriyle başarı sağlayan öğretmenlerin bilgi ve deneyimlerinin "Matematik Seferberliği"ne katkı sağlaması amacıyla düzenlendi.

Ara

Okulumuz eTwinning Okulu olmaya ve Avrupa/ Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Kas

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü,  saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.